Okulumuz Hakkında

zübeyde hanım mah kazım karabekir cad. no21 sultangazi istanbul
Şehit Teğmen Ali Yılmaz İlkokulu Fotoğrafı

VİZYON

Şehit Teğmen Ali Yılmaz ilkokulu olarak vizyonumuz, öğrencilerimize etkili ve verimli bir öğrenme ortamı sağlamaktır. Bu bağlamda biz; -Öğrencilerimizin bireysel farklılıklarına göre, farklı öğrenme şekilleri olduğunun bilinciyle hareket edecek, onların kişilik haklarına saygı gösterecek, iyi bir öğrenme kültürü oluşturmak için çabalayacağız. - Her öğrencinin bireysel gelişimine odaklanacağız; öğrencilerimizin fiziksel, sosyal ve ruhsal gelişimine önem vereceğiz. - Öğrencilerimizi sorumluluk sahibi genç yetişkinler olarak hayata hazırlayacağız. - Bilgiyi ve başarıyı önemseyeceğiz; ama bununla birlikte öğrencilerimizin sağlam karakterli ve ahlaklı bireyler olarak yetişmesi için elimizden geleni yapacağız.

MİSYON

Türk Milli Eğitiminin temel amaçları doğrultusunda, vatanına, milletine, ailesine ve yaşadığı çevreye karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde çalışkan, çağın bilgi ve donanımına sahip, paylaşımcı, yaratıcı ve pozitif düşünen, problem çözme becerisi gelişmiş kendi haklarına sahip çıkan ve başkalarının haklarına da saygı gösteren, farklılıkları zenginlik kabul eden, bilgi ve birikimini toplum yararına kullanabilen nitelikli ve ahlaklı bireyler yetiştirmek.

Öğretmen

Derslik