Şehit Teğmen Ali Yılmaz İlkokulu

WEB https://sehittegmenaliyilmazilkokulu.meb.k12.tr
Adres : ZÜBEYDE HANIM MAH. 1268. SK. ŞEHİT TEĞMEN ALİ YILMAZ İLKOKULU NO 21 İÇ KAPI NO 1 SULTANGAZİ / İSTANBUL
VİZYON : Şehit Teğmen Ali Yılmaz ilkokulu olarak vizyonumuz, öğrencilerimize etkili ve verimli bir öğrenme ortamı sağlamaktır. Bu bağlamda biz; -Öğrencilerimizin bireysel farklılıklarına göre, farklı öğrenme şekilleri olduğunun bilinciyle hareket edecek, onların kişilik haklarına saygı gösterecek, iyi bir öğrenme kültürü oluşturmak için çabalayacağız. - Her öğrencinin bireysel gelişimine odaklanacağız; öğrencilerimizin fiziksel, sosyal ve ruhsal gelişimine önem vereceğiz. - Öğrencilerimizi sorumluluk sahibi genç yetişkinler olarak hayata hazırlayacağız. - Bilgiyi ve başarıyı önemseyeceğiz; ama bununla birlikte öğrencilerimizin sağlam karakterli ve ahlaklı bireyler olarak yetişmesi için elimizden geleni yapacağız.
MİSYON : Türk Milli Eğitiminin temel amaçları doğrultusunda, vatanına, milletine, ailesine ve yaşadığı çevreye karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde çalışkan, çağın bilgi ve donanımına sahip, paylaşımcı, yaratıcı ve pozitif düşünen, problem çözme becerisi gelişmiş kendi haklarına sahip çıkan ve başkalarının haklarına da saygı gösteren, farklılıkları zenginlik kabul eden, bilgi ve birikimini toplum yararına kullanabilen nitelikli ve ahlaklı bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Saatler : Başlama : 08:50 Bitiş : 14:25
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Sultangazi ilçe merkezine 4 km, İstanbul Merkeze 17 km uzaklıktadır. 1- İETT: 38Z ZÜBEYDE HANIM MAHALLESİ-BEYAZIT HATTI ile gelindiğinde okulumuzun adını taşıyan durakta inilir. 2- GAZİOSMANPAŞA - SEKİZEVLER(BARAJ YOLU) dolmuşları okulumuzun önünden geçmektedir. 3- TOPKAPI-GAZİ MAH. veya EDİRNEKAPI-GAZİ MAH. dolmuşlarıyla gelip "Eski Karakol" mevkiinde inilerek Kazım Karabekir Caddesi üzerinden 600 m(7 dk) yüründüğünde okulumuza ulaşılabilir.
Yerleşim Yeri : Zübeyde Hanım Mah. 1268 Sok. No: 21/A
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 16 km-İlçe Merkezi